Happy Halloween!


My favourite holiday has finally arrived today. I hope you are all having fun. I put together this short video to give you some chills xD. And now it is time for some Halloween movies, and pumpkin pie for me it is going to be Tim Burton movies marathon, yay for traditions!
 
I am also sharing an outfit photo, I finally managed to finish my raven dress (I had the fabric in my stash for a while). I fell in love with this fabric the moment I saw it for the first time and decided it will be dress with a black top. I also tried a new technique - the shirring at the back - it was quite painful to do. I am wearing a headband with a bow, the lace choker I won at the steampunk picnic, cotton tights and my favourite leather shoes.
 
Můj oblíbený svátek je konečně tady. Doufám, že plánujete něco zábavného. Tohle videjko jsem natočila k dodání trochy té strašidelné atmosféry xD. A teď už je čas na nějaké halloweenské filmy a dýňový koláč, za mě maraton filmů Tima Burtona, prostě tradice!
 
Taktéž se s vámi dnes podělím o outfitové foto, konečně se mi totiž podařilo dokončit mé havraní šaty (tuhle látku jsem měla schovanou už nějakou dobu). Do té látky jsem se zamilovala okamžitě, když jsem ji viděla a ihned bylo rozhodnuto, že z  ní budou šaty s černým topem. Taktéž jsem si vyzkoušela novou techniku - žabičkování na gumu vzadu - celkem náročné. Šaty jsem doplnila čelenkou s mašlí, krajkovým náhrdelníkem ze steampunkového pikniku, bavlněnými punčocháči a oblíbenými koženými botami.
 
halloween, handmade, dress, diy, raven, edgar allan poe, horror, lolita, japanese, style, autumn, black, white

 

Comments

  1. I'm a Hocus Pocus girl, every Halloween without fail it is watched. I just love that film

    ReplyDelete
  2. I remember I have seen this movie when I was younger, as far as I remember it is in TV usually around Christmas, which is quite busy time for me with all the visits and celebrations :D

    ReplyDelete
  3. Kolekci nevermore zbožňuju, sama sem šila z látky která je negativem té tvé a nemůžu si ji vynachválit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jo, měla skvělý design, uvidíme, zda se ještě u Mráze objeví. Kolikrát mají pěkné látky, ale víckrát je už od dodavatele neobjednají.

      Delete

Post a Comment

Thank you for your input, I will get back to you as soon as possible! :3