Iron throne

iron throne, game of thrones, hbo, hra o trůny, železný trůn, lannister, tyrel, queen, georgiana quaint, quaintrelle, black, white, handmade, diy, dress, ootd, outfit post, 49th kviff, karlovy vary 2014
photo by Y

In today´s post I am sharing with you the photo from KVIFF on the Iron throne. As a fan of the books and series I could not resist even though I should watch my back now :D. I am wearing a white bandana cotton scarf in my hair, a dress I made two years ago and random black flats. I accesorized the look with a bow pearl necklace from SIX and also fabulous (lol) green bracelet from Rolava tent town.
 
V dnešním příspěvku se s vámi podělím o mou fotku na Železném trůnu na MFF KV. Jako fanoušek knih i seriálu jsem nemohla odolat a usedla jsem na něj, ačkoliv bych si teď měla hlídat záda :D. Ve vlasech mám bílý bavlněný bandana šátek a na sobě šaty, které jsem si ušila před dvěma lety a černé baleríny. Outfit jsem doplnila o perlový náhrdelník s mašlí ze SIX a úžasným (lol) zeleným náramkem ze stanového městečka Rolava.

Comments

  1. Tak to je boží, o téhle akci moc nevím (nebo vlastně skoro nic), ale ta fotka na železném trůnu za to určitě stojí! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trůn byla taková třešnička na dortu, mě se kviff líbí, ta atmosféra, spousta lidí a známých tváří, podivné filmy, na které bych jinak nenatrefila, a studená sprcha ve stanovém městečku už je takový kolorit, co k tomu prostě už patří :D

      Delete
  2. WAY cool, I like Game of Thrones!! You dress matches the throne a little.

    http://theleatherfannypack.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your input, I will get back to you as soon as possible! :3