Spring colourblocking VIDEO outfit lookbook

Today the spring was really in the air so it occurred to me that I really need to do a truly spring outfit. I chose some bright spring colours that I have in my wardrobe and did some colour blocking. Colour blocking is very fascinating for me, I have developed some rules that usually make it look good. I like to repeat the colours if some of the fabrics have a print. It is good to choose colours that are close to each other in the "colour wheel" and it is also desirable to choose colours of similar intensity / saturation.
For this outfit I chose magenta pink tights from F&F, bright yellow dress from Boohoo that has a print of purple flowers and orange vintage jacket. The shoes with T strap are from brand Ariane.
Are you fan of crazy colour blocking outfits? Have you tried it?

Dnešní den byl skutečně jarní, což mě přesvědčilo obléknout si něco velmi jarního. Vybrala jsem si tedy několik zářivých jarních barev v mém šatníku a udělala tzv. colour blocking, protože mě tenhle styl fascinuje. Aby colour blocking dopadl dobře, mám pár zásad, které se obvykle vyplatí dodržet. Pokud má některý z oděvů potisk, pak některou z barev tohoto potisku zopakujte na jiném kousku oblečení. Dále je dobré vybírat si barvy, které jsou blízko sebe na "barevném kole", a zároveň je dobré, pokud zvolené barvy mají podobnou intenzitu.
Tento outfit se skládá z magentově růžových punčocháčů z F&F, výrazně žlutých šatů z Boohoo se vzorem fialových květů a oranžové vintage bundičky. Boty s Tčkovým páskem jsou od značky Ariane.
Libí se vám bláznivé colour blocking outfity? Nosíte je někdy?

spring colour blocking, outfit, ootd, lookbook, georgiana quaint



Comments