My favourite Christmas specials 🎁🎄 BLOGmas: Day 12

One of my favourite activities during the Christmas time is watching the Christmas specials of my favourite series. The new series usually include episodes mirroring the holidays, especially if they are premiering close to them. My favourite specials are the Halloween ones but the Christmas specials are right behind them, on the second place. Which ones are worth checking out?
Jedna z mých oblíbených aktivit v období Vánoc je dívat se na vánoční díly mých oblíbených seriálů. Mnoho seriálů se v dnešní době snaží reagovat na velké svátky, zejména pokud se jejich premiéra odehrává v jejich blízkosti. Mými nejoblíbenějšími speciály jsou ty Halloweenské, ale Vánoční jsou hned druhé v pořadí. Které stojí za to zhlédnout?



blogmas, georgiana quaint, christmas specials, furutama christmas, sabrina netflix christmas, simpsoins christmas, mr bean christmas


Futurama belongs to my all time favourite series and their version of Christmas with murderous robot Santa is original.
Futurama se řadí mezi mé oblíbené seriály a jejich verze Vánoc a vraždícího robota Santy je neotřelá.


Some Christmas specials of The Simpsons are worth watching too.
Některé vánoční speciály Simpsonů také stojí za zhlédnutí.


On Friday 14th December the premiere of Christmas special (A Midwinter´s Tale) of the new Sabrina by Netflix is scheduled. I am looking forward to watching it when I get the opportunity, hopefully it will be great.
V pátek 14.12. bude premiéra vánočního dílu (A Midwinter’s Tale) nové Sabriny od Netflixu, moc se těším, až se na něj budu moci podívat a doufám, že díl nezklame má očekávání.


And last but not least.... this is the classic from my childhood... Mr. Bean! These Christmas specials are very special ;)
A nakonec... klasika mého dětství... Mr. Bean! Tyto vánoční speciály jsou opravdu speciální ;)

What are your favourite Christmas specials?
Jaké jsou vaše oblíbené vánoční speciály?

Comments